WIE IS CDI-PROJECTS?

Ik ben Luc Vercruyssen, zaakvoerder van CDI-projects.

In 1991 ben ik als industrieel ingenieur elektronica afgestudeerd en heb nadien nog een MBA gevolgd aan de Vlerickschool voor management.

Al van kindsbeen nam mijn pa mij mee naar de werven waar hij elektrische installaties installeerde. De microbe heeft me nooit meer losgelaten… Na 14 prachtige jaren bij Alcatel Mietec (later AMIS en nog later ON-semiconductor) heb ik de stap gezet om zelfstandig domotica-installateur te worden. De rijke ervaring die ik opgedaan heb in de onderhoudsafdeling om systemen betrouwbaar te maken zorgen er voor dat de domotica- systemen die door CDI-projects gerealiseerd worden feilloos werken. Ook de ervaring die ik opgedaan heb in de functie van projectmanager komen nu van pas om er voor te zorgen dat de projecten perfect georganiseerd en gedocumenteerd zijn!

Toen ik in 2007 de eerste KNX-installaties realiseerde deed ik alles: ontwerp, kap-en slijpwerk, leidingen leggen, zekeringkasten maken, stopcontacten steken,… Naarmate ik meer en meer projecten binnen kreeg werden er meer en meer activiteiten door partners gedaan. Eerst kap- en slijpwerk door Jurgen Rogiers, nadien werd al het niet-domotica-werk door elektriciens gedaan. In 2017 werd het ontwerp en uitvoeren van het domotica-gedeelte terug te veel om door één persoon uit te voeren. Gelukkig had ik dat jaar een schitterende stagiar die eigenlijk liefst hier wou beginnen werken. En zo geschiedde…

Verder ben ik actief lid van KNX-België. Hierdoor heb ik een groot netwerk kunnen uitbouwen in de wereld van de gebouwautomatisering.

Ik ben Ben Geens, medewerker bij CDI-projects.

In 2017 studeerde ik af als bachelor energietechnologie maar mijn passie voor technologie begon al veel eerder.

Al van toen ik een klein jongetje was interesseerde automatisatie, techniek en de bijhorende gadgets mij mateloos. Na talloze projectjes en experimenten in mijn ouderlijke huis heb ik gekozen om mijn leven in die richting verder te zetten en dit in de vorm van de opleiding energietechnologie aan de hogeschool Odisee te Gent. Begin 2017 kreeg ik de kans om een 13 weken durende stage door te brengen bij CDI-Projects. Ik heb tijdens die periode de microbe alleen maar meer te pakken gekregen. Ik schreef er tevens ook mijn eindwerk over een stemgestuurde woning. Na mijn stage bood Luc mij aan om een vervolg te breien aan mijn stage maar dan als werknemer. Ik heb de geboden kans met twee handen gegrepen en ik wil er dan ook de volle 100 procent voor gaan.